Sztárok

Licitre bocsátja André Agassi ütőjét Schobert Norbi

Schobert Norbi és André Agassi már nemcsak üzleti partnerek, de együtt is jótékonykodnak.

Schobert Norbi és új üzleti partnere, André Agassi országos cimborák lettek a teniszező budapesti látogatása során – ennek tükrében pedig úgy határoztak, tesznek valami jót a köz érdekében. Schobert Norbi és felesége, Rubint Réka rendszeresen segítenek a rászorulóknak, most pedig már Andréval kiegészülve jótékonykodnak.

Egy jó célért itt van nálam Andre Agassi dedikált ütője! Szeretném jótékonysági licitre kínálni és a legmagasabb kínált összegért megkapja az új tulajdonosa. Jómagam minden like esetében 10 forinttal szállok be a jótékonysági akcióba. Alul a kommentekben várom a javaslatokat, hogy kinek, miért és mire menjen az összeg. Aki majd kapja a támogatást, be fogjuk mutatni. Természetesen az ütő szerencsés új tulajának nevét diszkréten kezeljük, ha kéri” – olvasható Norbi Facebook-oldalán. Hihetetlen, de – legalábbis cikkünk születéséig – egyetlen negatív komment sem érkezett. Csoda.

Fotó: Norbi Update Facebook
Fotó: Norbi Update Facebook-oldala

 

Aki esetleg lemaradt volna az André–Norbi–Réka-trió történetéről, annak dióhéjban összefoglaltuk a lényeget:

Rubint Réka majd egy hónappal ezelőtt bejelentette a Nők Lapja Cafén, hogy férjével egy világsztárt szerződtettek le, aki nemcsak a cégük arca, de az üzleti partnerük is lesz. Szeptember 4-én eljött a nagy nap, kiderült, hogy André Agassival fog együtt dolgozni a Schobert házaspár, volt is nagy öröm érthető módon, a felhőtlen boldogság azonban nem tartott sokáig.

Az egyik napilap néhány nappal ezelőtt arról számolt be, hogy jogszerűtlen lehet Schobert Norbi részvényeinek értékesítése, így annak felfüggesztését követeli az érdekvédelmi szövetség – Norbi cáfolta a súlyos vádakat. Nem, ezzel még mindig nincs vége – nyugalom, mi is nehezen követjük a sztorit. A részvények értékesítését végül felfüggesztették, s bár a Norbi Update eleget tett a magyar jegybank kérésének, ez még mindig nem elegendő ahhoz, hogy feloldják a részvények értékesítését gátló felfüggesztést. Nos hát itt tartunk most, ki tudja, mi lesz a következő fordulat az ügyben.

UPDATE:

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) jóváhagyta a Norbi Update Lowcarb Nyrt. összevont kibocsátási tájékoztatója kiegészítésének közzétételét, így folytatódik a részvények forgalomba hozatala – közölte a jegybank kedden az MTI-vel.

Az MNB szeptember 19-ei határozatában részvényértékesítési tájékoztatójának kiegészítésére szólította fel a céget, és annak közzétételéig befektetővédelmi okból felfüggesztette a forgalombahozatali eljárást. A kibocsátó (Norbi Update Lowcarb Nyrt.) és az ajánlattevők (Schobert Ferenc Norbert és Schobert Réka) az MNB által megszabott határidőn belül benyújtották kérelmüket. Mivel az MNB által elrendelt kiegészítés elkészítésének és engedélyeztetésének időigénye miatt a kibocsátó és az ajánlattevők az értékesítési időszak 2014. október 3-áig történő meghosszabbításáról határoztak, szükségessé vált a tájékoztató ezt tartalmazó részeinek a kiegészítése is. A tájékoztató emellett a befektetőket a kiegészítés kapcsán megillető elállási jog ismertetését tartalmazó új alfejezettel is bővült – olvasható a jegybank közleményében.

Az MNB, mielőtt elrendelte a tájékoztató kiegészítését, megvizsgált és mérlegelt minden, a tájékoztató jóváhagyását követően neki eljuttatott és nyilvános sajtóinformációként megjelenő – a tájékoztató tartalmát esetlegesen érintő – hírt, és ezek alapján döntött a tájékoztató kiegészítésének terjedelméről. A jegybank azután döntött a közzététel engedélyezéséről, hogy a kibocsátó és az ajánlattevők által benyújtott dokumentumok alapján megállapította: a tájékoztató kiegészítésére vonatkozó kérelem megfelel a jogszabályi előírásoknak, valamint az MNB tájékoztató kiegészítését elrendelő határozatában foglaltaknak. Ennek megfelelően a kiegészítés közzététele után folytatódhat a forgalombahozatali eljárás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top