Sztárok

Külföldi karrieren gondolkodik Baronits Gábor

Kipihenve, feltöltődve érkezett haza az Egyesült Államokból Baronits Gábor.

A Jóban Rosszban színésze még mindig Amerika-lázban égve mesélt tengerentúli élményeiről a minap egy rendezvényen. “Tizenhét napot voltam kint, a barátaim társaságában utaztam a tengerentúlra. Fantasztikus volt az egész, először jártam az Egyesült Államokban, és most már megértem azokat az embereket, akik teljesen odavannak az országért. Amikor megérkeztem New Yorkba, az olyan volt, mint egy álom. Európaiként felfoghatatlan volt az ottani nyüzsgés, ilyet tényleg csak vagy élőben vagy a filmekben lát az ember” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Baronits Gábor.

Külföldi karrieren gondolkodik Baronits Gábor

Gábor – aki nemrég egy művészfilmben csillogtatta meg színészi képességeit – kilenc napot töltött a Nagy Almában, hatot pedig a napsütötte Miamiban. “New Yorkban lakik pár barátom, ezáltal nemcsak turistaszemmel, de az ott élő fiatal zenészek szemével tudtam szemlélni a várost. Olyan helyekre jutottunk be, ahova egyébként – ha nem lettek volna ismerőseink – nem feltétlenül tudtunk volna bemenni. Egyébként teljesen más az emberek mentalitása, mint itthon, mindenki kedves, befogadó, nincsenek méregető szemek – mindenki úgy fogadja el a másikat, ahogy van. Remélem, hogy előbb vagy utóbb itthon is hasonló lesz a helyzet” – mosolygott.

A fiatal színész azt is elmesélte, hogy a kint léte alatt bizony megfordult a fejében, hogy – a későbbiek folyamán – ott is szerencsét próbáljon. “Ott karriert csinálni… hát igen, elég erőteljesen elgondolkoztam rajta, főleg, mert vannak kint olyan ismerőseim, akik színházi, valamint filmes berkekben mozognak, és – ha a helyzet úgy hozza – tudnának nekem segíteni ebben a dologban. De, ez csak egy távlati terv” – zárta beszámolóját Gábor, aki újult erővel veti bele magát a munkába: két színházi darabban játszik, mellette pedig még ott vannak a Jóban Rosszban epizódjainak forgatásai is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top