Sztárok

Elárverezik Jimmy aranylemezét

13 évvel Zámbó Jimmy halála után két újabb lemeze jelenik meg az énekesnek, rajtuk 20 slágerrel. Köztudott, hogy Jimmy szívesen adakozott nemes célok érdekében, és ezt a hagyományt folytatták a testvérei.

A Zámbó Jimmy Emlékőrző Alapítvány ugyanis az évente két alkalommal megrendezett csepeli gálák bevételeit beteg gyerekek gyógyítására fordítja.  A szeptember végi díjátadó gálán azonban nemcsak egy gyermeken segítenek. Zámbó Krisztián úgy határozott, hogy bármennyire kedves is a szívének édesapja aranylemeze, mégis megválik féltve őrzött kincsétől, és a díjátadó koncerten árverésre bocsátja, hogy a bevétellel is hozzájáruljon az általa már egy ideje támogatott beteg kislány, Cinthya műtétjéhez. A koncerten harminc elismert művész előadásában lesznek hallhatók Jimmy örökbecsű slágerei.

A Zámbó testvérek jóban-rosszban összetartanak, egymás közelében élnek és közösen gondoskodnak édesanyjukról. Reménykednek abban, hogy Anna néni egészségi állapota megengedi, hogy személyesen is megjelenhessen a Csepeli Munkásotthon Színháztermében a koncerten.

Elárverezik Jimmy aranylemezét

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top