Sztárok

A Celeb vagyok, ments ki innen! miatt koplal Puskás Peti

Puskás Peti is megy a dzsungelbe – a színész-énekes megvonja magától a finom falatokat, így készül a műsorra.

Október 6-án startol a Celeb vagyok, ments ki innen!, és Puskás Peti is az önkéntes száműzetésbe vonuló celebek egyike. Imádjuk Petit, ezt már az elején szeretnénk leszögezni, viszont a “miért vállaltad el a felkérést?” kérdésre adott válaszát nem teljesen értjük. “Egy ember orvosként, ügyvédként és pékként is lehet idióta, de hál’ Istennek többségében olyan ügyvédeket, orvosokat és pékeket ismerek, akik szuper jó arcok. Azt gondoltam, hogy bevállalom ezt a műsort, remélem, hogy azok, akikkel egy szériában leszek, szuper jó fejek lesznek, és hozzájuk fogok tartozni én is.”

Diétázva készül a dzsungelre Puskás Peti - galéria

Peti, aki szingliként vág neki a kalandnak már alig várja, hogy felpattanjon a repülőre, hiszen szereti azokat a szituációkat, amelyek kimozdítják az embert a megszokott élethelyzetéből. “Imádok tévézni és imádom a reality-műsorokat, szerintem annyira klassz, amikor egy kis közösségben hús-vér embereket láthatunk kiélezett helyzetekben. Mindig is vágytam arra, hogy kipróbálhassam magam egy ilyen jellegű produkcióban – mondta a Nők Lapja Cafénak az énekes, aki zenekarával, a The Biebersszel hamarosan őszi turnéra megy. Na persze csak azt követően, hogy hazajött a dzsungelből. Peti úgy véli, hogy a műsor nem lesz negatív hatással a megítélésére. “Egy felgyorsult világban élünk, szerintem ez abszolút hozzátartozik a munkámhoz. Lassan mindenki ért mindenhez, mindenki csinál mindent. Ez egy jó lehetőség arra, hogy akik nem ismernek, azok megszeressenek, vagy épp azok, akik ismernek, még jobban megkedveljenek.”

A zenész elárulta, az éhezéstől tart leginkább, éppen ezért már hetekkel ezelőtt elkezdett tudatosan készülni a “kalóriamentes” kalandra. “Szeretem a gyorséttermi finomságokat, az éttermi kajáról nem is beszélve… Azt láttam a legjobb megoldásnak, ha ezekről lemondok, és elkezdem hozzászoktatni a testem a koplaláshoz. Nem étkezem napi ötször, és nem eszem hatalmas adagokat: egy kis rizs, egy kis gyümölcs – már fogytam két és fél kilót. Szerintem mindenképp pozitívum, hogy úgy adhatok le a súlyomból, hogy az tulajdonképp nem megterhelő számomra, mert tudom, hogy a dzsungel közepén vagyok, ahol meg kell küzdenem az ételért.”

Megnézem
Összes kép (1)

Tóth Gabi nővére Sztárban Sztár című műsorban előadott produkcióján hatódott meg, és érzelgős sorokat írt Facebook-oldalára. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top