Sztárok

Összezavarták Istenes Bencét

Istenes Bence sok érdekes emberrel találkozott már az X-Faktor forgatásai alatt, ám az egyik versenyző, Ferencz mindenkin túltett.

Történt ugyanis, hogy a férfi gézbe csavarva jelent meg az X-Faktor válogatóján. Ferencz nagy feltűnést keltett az outfitjével, nemcsak a stúdióban, de a várakozóban is. Az énekest barátai is elkísérték, akik után szintén mindenki megfordult az RTL Klub székházában – ők is múmiásították magukat.

Összezavarták Istenes Bencét

Ha jól sejtem, hozzánk hasonlóan Istenes Bence sem tudta nagyon hova tenni a dolgot. “Szürreális élmény volt az interjú Ferenczcel, majd a produkciója alatt a családtagokkal. Először teljesen értelmezhetetlen volt a helyzet, de aztán nagyon élveztem. Díjazom a jó ötleteket, és ha valaki kreatív” – mondta a szerénység egyik mintapéldánya. A wannabe énekesről Schiwert-Takács László, az X-Faktor kreatív felelős szerkesztője is elmondta véleményét a Nők Lapja Cafénak.

Az évek alatt sok olyan produkcióval találkoztunk már, ami nem nevezhető mindennapinak. Abban viszont biztos vagyok, hogy Ferencznek a szombati válogatás adásban látható előadása talán az eddigi leginkább rendhagyó. Az egész stáb vonyított a röhögéstől.” Hát nem is tudjuk, hogy sírjunk-e vagy nevessünk, az mindenesetre biztos, hogy – ha a férfi bekerül az élőshow-ba – kénytelen lesz megszabadulni a csodás fejdíszétől. Ó, de kár.

Összezavarták Istenes Bencét

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top