Sztárok

Ilyen lesz a Rising Star – videó

Egy hatalmas LED-fal előtt fakadnak majd dalra a jelentkezők, akikre egy applikáció segítségével szavazhat majd a néző. Mutatjuk!

Eddig csak beszéltünk róla, most már meg is tudjuk mutatni, hogy is néz majd ki az idehaza egyelőre még ismeretlen formátumú Rising Star, amely teljesen új megvilágításba helyezi az énekes tehetségkutatót, legalábbis a nézők szemszögéből. Ők ugyanis az eddigi sms-szavazás helyett okostelefonokra letöltött alkalmazás segítségével szavazhatnak a jelentkezőkre, akik egy LED-fal mögött várják, hogy minél több néző és a zsűri tagjai – Pásztor Anna, Mező Misi, Kerényi Miklós Gábor és Feke Pál – is szavazzanak rájuk. Minden versenyzőnek 70 százalékig kell feltornáznia a rá leadott voksokat, hogy fénylő csillagként továbbjuthassanak az élő show-ba.

De hogy hogyan is zajlik majd ez a gyakorlatban, azt az Amerikában már javában zajló verseny videójára kattintva nézheted meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top