Sztárok

Malek Miklós újra az X-Faktorban

Geszti Péter és Nagy Feró után most Malek Miklós is visszatér az X-Faktorba.

Ha még emlékszünk, Malek Miklós három évadon keresztül egyengette a fiatal énekesek útját, 2012-ben azonban (igen, ez volt az a széria, amit Oláh Gergő nyert meg) úgy döntött, hogy maga mögött hagyja a mentorkodást, és új kihívások elé néz.

S bár Miklósról már jó ideje nem hallhattunk, mindez most megváltozik – legalábbis egy X-Faktor-válogató erejéig biztosan. Az egykori mentor – mint megtudtuk – visszatér a tehetségkutatóba: Geszti Péterhez és Nagy Feróhoz hasonlóan ő is az otthonából, tweetelve (az X-Faktor Twitter-oldalán) fogja bírálni vagy épp dicsérni a tehetségeket. Malek kommentjeit a nézők a televízió képernyőjén is olvashatják. “Örömmel fogadtam a felkérést, mert én az az »idegesítő típusú« ember vagyok, aki szereti kommentálni, amit a tévében lát. A feleségem állandóan rám szól, mert elnyomom az eredeti hangot, de így a tweeteken keresztül most végre kibontakozhatok” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Malek Miklós.

Szerepcsere: Tóth Gabi mentor lett, Malek Miklós otthonából követi az eseményeket
Szerepcsere: Tóth Gabi mentor lett, Malek Miklós otthonából követi az eseményeket

Azt mondja, örül, hogy ez alkalommal semmiféle felelősség nem hárul rá. “A legkönnyebb a fotelből kritizálni, ehhez nem kell semmilyen előképzettség, de mentségemre szóljon, hogy már három évet végigcsináltam a tévé másik oldalán is. Természetesen hiányzik az X-Faktor izgalmas világa és szívesen belenézek, amikor alkalmam adódik rá. Szerintem minden évad tartogat meglepetést, mert újabb tehetséges emberek döntenek úgy, hogy eljött az ő idejük, és megmutatják, mit tudnak.”

Szólj rám, ha hangosan énekelek tweetelek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top