Sztárok

Ez Szabó Zsófi legnagyobb félelme

Csütörtök délelőtt nagyszabású sajtótájékoztató keretében jelentette be az RTL Klub, hogy ki az a húsz hazai celeb, aki néhány napon, héten át teljesen nomád körülmények között fogja tengetni az életét Afrikában.

Igen, a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorról beszélünk (a teljes névsort és helyszíni beszámolónkat ide kattintva olvashatod el), melynek egyik szereplője nem más lesz, mint a TV2-től az RTL Klubhoz frissen átigazolt Szabó Zsófi. A Jóban Rosszban egykori színésznőjét arról faggattam, hogy érzi magát az új munkahelyén, majd persze maga a műsor is szóba került. “Nagyon jól érzem magam, mindenki, aki szembejön velem az RTL székházában, nagyon kedves és mosolygós. Azt hiszem, ez egy új élet kezdete” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Szabó Zsófi, aki – mint mindig – ez alkalommal is nagyon csinos volt. A szőke színésznő azt is elárulta, sokat gondolkodott azon, hogy igent mondjon-e a felkérésre.

Ez Szabó Zsófi legnagyobb félelme

Amikor eldöntöttem, hogy megyek a dzsungelbe, az szólt mellette, hogy itt végre az a Szabó Zsófi lehetek, aki valójában vagyok. Nem egy karakterbe kell belebújnom, a nézők nem fognak egy másik, fiktív személlyel azonosítani. Még sohasem voltam realityben, furcsa lesz nélkülözni szinte minden olyan dolgot, ami a napi rutint jelenti számomra” – mosolygott. S, hogy mitől fél a legjobban? Nem, nem a kígyóktól-pókoktól, és nem is az időjárási viszontagságoktól – miért is tenné, elvégre nemrég mégiscsak eltöltött tizenhét napot Norvégiában, ahol hasonló körülmények között élt.

Az elsődleges félelmem az összezártság. A munkám során rengeteg emberrel találkozom, de azért mindig van hova visszavonulnom. Nem kertelek: szeretek egyedül lenni. Az, hogy itt össze leszek zárva olyan emberekkel is, akik nem feltétlenül kedvesek a szívemnek, vagy nem ismerem őket… hát igen, ez egy nagy türelemjáték lesz.” Kiskutyájára, Gyémántra a kint léte alatt édesanyja, Pálma fog vigyázni. “Nyáron, mikor kimentem Norvégiába, tizenhét napot voltam távol a családomtól és a szeretteimtől. Ez lesz a második elszakadásom. Anyukám egyébként mindig – így most is – tiszteletben tartotta a döntésemet, és mindenben támogatott – nem szól bele a dolgaimba, csak azt akarja, hogy boldognak lásson.”

 

A megmondóember kritikájára Berki Krisztián is hosszas levélben válaszolt. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top