Sztárok

Erdei Zsolt nehezen hagyja itt családját

Csütörtök délelőtt végre kiderült, mely hazai hírességek mennek Afrikába – Erdei Zsolt is a dzsungellakók táborát erősíti.

A világbajnok bokszolóval a sajtótájékoztatót követően beszélgettem a műsorról, valamint nemrég született kislányáról, Grétiről. Mint megtudtam: sokat őrlődött magában, mielőtt igent mondott az RTL Klub felkérésére. “Ha sose lenne időponthoz kötve, meddig hozhatok meg egy ilyen döntést, akkor valószínűleg még mindig mérlegelnék. Sok minden játszott közre abban, hogy elvállaltam, de legalább ugyanennyi dolog szólt ellene is. Itt a családom, és nehezen hagyom itt őket, főleg, hogy van egy négy hónapos kisbabánk, a koraszülés miatt nehéz helyzeten mentünk keresztül a párommal. De, tudod, az az igazság, hogy a gyerek olyan szépen fejlődik, és olyan jól van, hogy ez most így abszolút bevállalható számunkra” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Erdei Zsolt, aki izgatottan várja, milyen meglepetéseket tartogat számára a Celeb vagyok, ments ki innen!

Erdei Zsolt nehezen hagyja itt családját

Maga a dzsungel nagy kaland lesz, nagyon szeretem a természetet, és mindig is szerettem volna kijutni Afrikába, örülök, hogy most megadatott ez a lehetőség. Összekötöm a kellemest a hasznossal: küzdök majd a túlélésért, de kint leszek Afrikában – úgy gondolom, hogy ezek olyan dolgok, amelyek abszolút amellett szóltak, hogy elvállaljam.” Erdei Zsolt azt is elárulta, hogy gyakorlatilag mindentől fél – na, ez mondjuk kicsit sem látszott rajta a sajtótájékoztatón: egy sünnel, egy csótánnyal, és egy hüllővel is összebarátkozott, az állatok a felsőtestén mászkáltak perceken keresztül. “Igazából itt az embernek saját magát kell legyőznie. Ha megszabadulok a félelmeimtől, és elviselem a másik embert, akkor azt gondolom, hogy nem lehet itt semmi probléma. Én ki fogom bírni addig, míg ki nem szavaznak – vagy épp a műsor végéig, ha megnyerem!” – mondta a profi bokszoló, aki minden, gyermeke körüli teendőből kiveszi a részét: pelenkázza, fürdeti és eteti is kislányát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top