Sztárok

A nap kérdése: miért marakodik Czippán Anett és Tatár Csilla?

Még a csütörtöki Fem3 Café műsor végén különös felkonfot kaptunk el Czippán Anettől.

“Holnap péntek lesz, jön majd Szalai Vivien és Váczi Gergő, akik elmondják,milyen témákkal készülnek a jövő hétre. Ám még pénteken Tatár Csilla jön majd hozzánk. Bevallom, én kicsit félek ettől az interjútól. Mert mindig marakodunk Csillával. Lehet, hogy majd elhagyom a stúdiót és magatokra hagylak a beszélgetés alatt” – mondta akkor Czippán Berkinek.

Pénteken eljött a várva várt nap, persze rögtön a tévéképernyő elé szegeződtünk, és izgatottan vártuk az interjút – de nem volt itt semmi, főleg nem marakodás. Czippán, Berki és Tatár kedélyesen elbeszélgettek utóbbi gyermekkoráról, Csilla elmesélte, hogy gyermekként azért kezdett el úszni, mert a kiszemeltje is járt, a szerelem azonban örökre plátói maradt.

A nap kérdése: miért marakodik Czippán Anett és Tatár Csilla?

Czippán érdeklődve figyelte Tatárt, aki azt is elárulta, hogy a környezete rosszul ítélte meg őt gyerekkorában, ugyanis azt állították, hogy rossz kislány volt, ő viszont nem ért ezzel egyet. Mivel a beszélgetésből nem derült ki, hogy miért marakodnak a csajok, így a Google-t hívtuk segítségül – de mielőtt valaki nagyon megörülne, gyorsan el is mondjuk, hogy semmiféle olyan írást, utalást, bejegyzést nem találtunk, ami arra utalna, hogy a két TV2-s nem kedveli egymást. Aki okosabb nálunk, az kommentben mindenképp írja meg a megfejtést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top