Sztárok

Bochkor Gábor ül Istenes Bence helyére

<p>Mint arról korábban a Nők Lapja Café is beszámolt, <a href="https://nlc.hu/sztarok/20140910/istenes-bence-tavozik-a-music-fmtol/" target="_blank">Istenes Bence tévés munkái miatt kénytelen elhagyni a Music FM csapatát</a>. Helyére pedig a reggeli rádiózás egyik kulcsfigurája, Bochkor Gábor ül.</p>

A rádió Facebookos oldalán tudatta a hírt rajongóival. Október 1-től Bochkor Gábor csatlakozik az Önindító csapatához. Mi ezt már nagyon várjuk, like, ha Ti is!”

Várkonyi Andrea is izgatottan várta, mi lesz párja döntése, hisz közösségi oldalán már napokkal ezelőtt tudatta, örülne, ha a Bumeráng egykori rádiósa újra mikrofon mögé ülne. “És igeeeeeen!!!! Reggelente Nórival az iskolába menet végre újra lesz mit hallgatnunk!!” – írta rajongói oldalán a Tények híradósa.

Bochkor Gábor ül Istenes Bence helyére

Bochkor Gábor a kereskedelmi rádiózás reggeli szórakoztató műsorainak az egyik alapítója. 1995. és 1998. között az egykori Danubius Rádió Cappuccino című műsorát vezette, majd tíz éven át 2009-ig Boros Lajos és Voga János oldalán köszöntötte a Sláger Rádió hallgatóit a Bumerángban. Azonban jó ideje nem hallhattuk a hangját a rádióban. Április óta a FEM3 Apák gyesen című műsorát vezeti, októbertől azonban ismét korán indulnak a reggelei.

L. L. Junior és párja közt egyre nő a feszültség; Junior úgy érzi, kezd komolyan elege lenni Csilla állandó vitatkozásából. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top