Sztárok

Újra együtt Harry herceg és egykori menyasszonya

A pár ugyan hónapokkal ezelőtt szakított, most mégis újra együtt látták őket.

Szeptember 15-én ünnepelte harmincadik születésnapját Harry herceg, aki nemrégiben zárta le életének egyik fontos szakaszát, miután szakított majdnem eljegyzett menyasszonyával, Cressida Bonasszal. A fiatal herceg azóta leginkább a jótékonykodásnak élt, bár nem sokkal a szakítás után, egyik barátjának az esküvőjén egy fiatal nő társaságában látták távozni a buliról, aki később is feltűnt az oldalán. Ám ez csak futó románcnak bizonyult. Napokkal ezelőtt azonban már arról cikkeztek a külföldi híroldalak, hogy Harry ismét párra lelt, méghozzá sógornője hasonmásával, Camilla Thurlow-val jár.

A The Sun szerint azonban a szülinapos herceg újra exével, Cressidával találkozgat. A magazin fotókat is közölt, ezeken a fiatalok Cameron Diaz és Jason Segel új filmjére, a Szexvideóra váltottak jegyet. Úgy tűnik, a korábbi se veled, se nélküled románc újabb fejezetéhez érkeztünk.

A párról készült korábbi galériánkat itt végiglapozhatod:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top