Sztárok

Szexi helyre tetováltatott Ada – fotó

Pintér Adrienn "Ada" egyetlen szót varratott magára.

Az RTL Klub műsorvezetője a közösségi oldalán mutatta meg új szerzeményét a követőinek. “Hope” – írta a bejegyzéséhez Ada, aki természetesen egy fotót is mellékelt a “remény”-tetoválásról. Egy szexi, sokat mutató fotót:

“Szombaton került fel rám a tetoválás, szerencsére egyáltalán nem fájt, bár elég erős a fájdalomtűrő küszöböm” – kezdte a csinos műsorvezető megkeresésünkre, azt azonban nem szerette volna elárulni, miért pont erre a szóra esett a választása. “Több tetoválásom van, egyik sem látványos helyen. Van egy a jobb csuklómon, ezért döntöttem úgy, hogy ez most a bal oldalamra kerüljön fel.”

Az utóbbi időben egyébként – ki tudja, miért – óriási divatnak örvend mind az egyszavas tetoválás, mind pedig a “varrass minél különlegesebb helyre” dolog. A külföldi és hazai hírességek közül többen beelőzték már Adát, nem ő az első (és vélhetően nem is az utolsó) hölgy, aki az oldalára tetováltatott – ott van például Dukai Regina.

Dukai Regina Instagram
 
A napokban ünnepelte 15. születésnapját Patai Anna és az ajándékok mellé élete első címszerepét is megkapta. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top