Sztárok

Kerekes székes fiút akart felállítani koncertjén Kanye West

Ha nem hallottál még Kanye Westről, ne ostorozd magad, idehaza leginkább arról híres, hogy ő Kim Kardashian férje. Amerikában viszont hatalmas sztárnak számít, amit igencsak el is hisz magáról. Mondhatni istenképzete van, amiről Yeezus névre keresztelt ruhamárkája és koncertturnéja is árulkodik. Most az ezen történt vérciki eset miatt került a címlapokra.

Éppen Sydney-ben adott koncertet Kanye West, akinek “hitvallása” szerint az ő koncertjein tilos ülve maradni. Eme nézetét pedig olyannyira gondolja komolyan, hogy emiatt most rajta röhög az egész internet.

Történt ugyanis, hogy a szigetországban tartott buliján felszólította rajongóit, mindenki álljon fel. Ám pechjére néhány kerekes székes rajongója is akadt, akiket igencsak kellemetlen helyzetbe hozott a sztár – írja az E!Online. “Kerekes székben ül” – üvöltötték fel a tömegből az énekesnek, aki azonban feltehetőleg ezt nem hallotta, hisz tovább erősködött és alázta a két fiút. “Szó szerint már csak ők ketten nem állnak. Már csak ők ketten. Nem akarnak felállni. Még soha nem kellett ilyen sokat várnom két dal között, hogy mindenki felálljon. Komolyan nem hiszem el!” – háborgott az eszéről kevésbé elhíresült énekes, amire a közönsége hangos kifütyülte őt.

Végül eljutott hozzá az információ, hogy miért is nem ugrálja végig mindenki a koncertjét, amit tudomásul véve tovább folytatta a bulit.

Az esetről készült videót most te is megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top