Sztárok

A mentalista sztárja lehet az új James Bond

A mentalista sztárja kiváló James Bond-jelölt lenne, több szempontból is. Talán éppen ezért az erről szóló híresztelések már évek óta keringenek a neten, legutóbb éppen nyár végén lehetett erről hallani. Közben a házasságáról is egyre több pletyka szól.

Válik, és nősül ?

Egy, a Hírcsárdához hasonló amerikai oldal, az elmúlt hónapokban rendre jelentetett meg kamu híreket A mentalista sztárjáról. Először azt írták, Baker ismét egyedülálló, aztán hogy máris van barátnője, aki gyereket vár tőle, és végül az eljegyzés, majd a titkos esküvő következett. A valóságban azonban semmi sem változott. Simon Baker 16 éve szereti a feleségét, Rebecca Rigget. A 45 éves színész pár hónappal ezelőtt mesélt arról is, hogy ő a romantikusabb kettőjük közül, nem is tudja visszafogni magát. “Azt hiszem, a feleségem is elég romantikus, csak nem engedi meg magának, hogy ezt beismerje. Úgy gondolom, ezt a gyengeség jelének tekintené, ez egy nagyon jellemző hozzáállás az ausztrál nőknél. Pont ezért imádom!” – áradozott nejéről Baker, aki szerint három gyerekük, a 20 éves nagylányuk és a két kisebbik fiuk mellett is tudnak időt szakítani egymásra, ami a legfontosabb. “Nincs igényem más nő társaságára, csak a feleségemre.”

A mentalista sztárja lehet az új James Bond

Ő lehet az új James Bond?

Mindeközben persze Baker munkájáról is egyre több cikk születik. Egyrészt, mert A mentalista ősszel induló évada lesz az utolsó, másrészt pedig azért, mert neve felmerült a James Bond filmek kapcsán. A  legújabb James Bond film forgatását elhalasztották, és itt-ott arról is lehetett olvasni, hogy Daniel Craig kezd besokallni. Állítólag a producerek már keresik a lehetséges, új 007-es ügynököket, és Simon Baker neve is felmerült. A Mentalista sorozat ausztrál sztárja ellen szól azonban a származása, mivel hagyományosan brit színészekre osztják ezt a szerepet, de Baker minden más szempontból tökéletes választás lehetne. Kifinomult, ízléses, és vonzó, bár nem sokszor láttuk harcolni a filmvásznon, de olyan James Bondos jelenetben azért el tudjuk képzelni. Mindez azonban csak jól tervezett sajtószenzációnak tűnik, ami mögött nem látunk sok valóságtartalmat. Már a 2010-ben is  bedobták Simon Baker nevét a 007-es “posztjára”, de akkor is inkább arról volt szó, hogy szóbeszéd tárgya legyen a film. 

Daniel Craig és Simon Baker
Daniel Craig és Simon Baker

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top