Sztárok

Prostituáltnak nézett a rendőrség egy színésznőt

Megbilincselték A Django elszabadul című film sztárját.

Prostituáltnak nézték és megbilincselve egy rendőrautóba ültették A Django elszabadul című film egyik színésznőjét Los Angelesben. A történtekről maga Daniéle Watts, a Tarantino-film Coco nevű rabszolganőjét alakító színésznő számolt be a napokban a Facebookon.

Ma megbilincselt, és őrizetbe vett a Studio City rendőrőrs két rendőre, mivel nem voltam hajlandó elismerni, hogy valami rosszat követtem el, amikor vonzalmamat fejeztem ki teljesen felöltözve nyilvános helyen” – írta Watts, aki mostanában egy tévésorozatot forgat, a Partners című, idén indult vígjátékszériában játssza Martin Lawrence lányát. Watts a közösségi portálra egy képet is kitett, amelyen egy rendőr előtt állva sír, hátrabilincselt kézzel.

Forrás: metro.co.uk
Forrás: metro.co.uk

A Los Angeles-i rendőrség ügyfélszolgálata azt a tájékoztatást adta, hogy az esetről nem készült semmiféle feljegyzés, Wattsot nem tartóztatták le, és nem kísérték be az őrszobára kihallgatásra.

Watts és férje, Brian James Lucas azzal magyarázta a történteket, hogy mivel az utcán mutatták ki vonzalmukat, a rendőrök azt hitték, egy prostituáltat kaptak el, aki éppen kuncsaftot szerzett. Mikor Watts nem volt hajlandó igazolni magát, megbilincselték, és a rendőrautó hátsó ülésére ültették, amíg ki nem derült, hogy ki is valójában. Azt követően viszont nyomban elengedték.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top