Sztárok

Beyoncé férje kikotyogta, hogy jön a második baba

Alig néhány napja jelentették be, hogy Katalin hercegné a második gyermekét várja, most úgy tűnik a dívák hercegnője, Beyoncé is újból állapotos.

A hírt pedig maga az énekesnő férje, a 44 éves Jay-Z “énekelte meg” közös turnéjuk utolsó koncertjén Párizsban. A férfi a Beach is Better szövegét változtatta meg, és azt rappelte: “Cause’ she pregnant with another one”. Eszerint Beyoncé újra állapotos. Már a fél világ találgat, de a házaspár nem erősítette meg a híreket. Alig néhány hete egyébként még az énekesnő barátai nyilatkoztak a lapoknak arról, hogy válságba jutott a két híresség házassága, mivel Jay-Z félrelépett Rihannával. Ezt sem kommentálták, de a szakítást taglaló címlapok után, látványosan együtt pózoltak lányukkal egy díjkiosztón. Ami viszont azért volt furcsa, mert Beyoncé amúgy még a saját közösségi oldalán sem mutat olyan fotót a lányáról, amelyen látszik a gyermek arca. Teljesen óvja a nyilvánosságtól.

Beyoncé férje kikotyogta, hogy jön a második baba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top