Sztárok

Folytatódik az X-Faktor: ők a nagy újrapróbálkozók

Ha szombat, akkor X-Faktor – nemrég elindult a tehetségkutató ötödik évada.

Az új arcok mellett számtalan régi ismerőst láthattunk az első válogatón – és ez a szeptember 13-i, szombati adás alkalmával sem lesz másként, gondoljuk mi. Mint arról korábban a Nők Lapja Café beszámolt: Ilyés Jenifer a Megasztár után most az X-Faktorban próbálkozik, Kovács Anikó pedig úgy döntött, hogy még egyszer nekifut a tehetségkutatónak, hátha most bekerül az élő show-ba. Nem ő lenne az első, akinél működik a “most sikerülni fog” elv, ha még emlékszünk, Danics Dóra is másodszorra jutott tovább a mentorházból. Jenifer és Anikó mellett a harmadik nagy újrapróbálkozó Tóth Marci (ha valaki esetleg nem emlékezne: ő a 2013-as szériában Tóth Gabi mentoráltja volt, és a második adásban búcsúzott a versenytől), aki idén csapatban méretteti meg magát.

A világért sem szeretnénk lelőni a poént, de – mint azt mindenki tudja, hiszen Marci kiposztolta a közösségi oldalára – az OtherLine banda abban a formában, ahogy azt a szombati adásban láthatjuk majd, már nem létezik: Marci és Benjámin kiszálltak a boybandből, a harmadik tag, Fecó viszont maradt. De egy ember nem csinál nyarat tinibandet, úgyhogy gyorsan kerített maga mellé két embert, akikkel tovább futhat a “popsztárok leszünk” vonat. Ne felejtsük el, hogy még mindig csak a második válogatónál tartunk, így – ha a sejtéseink nem csalnak – szép számmal lesznek még visszatérők az adásfolyamban. Kíváncsian várjuk, mely korábbi indulók gondolják úgy, hogy bennük bizony akkor is megvan az a bizonyos X.

Ilyés Jenifer

Megasztár:

Idén: http://www.rtl.hu/rtlklub/xfaktor/ilyes_jenifer

Kovács Anikó

X-Faktor 2011:



Idén: http://www.rtl.hu/rtlklub/xfaktor/kovacs_aniko

Tóth Marci

Tavaly: 



Idén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top