Sztárok

Ezért kritizálták Keresztes Ildikót

Szeptember 7-én elstartolt a TV2 egyik sikerműsora, a Sztárban sztár: a műsor egyik szereplője, Keresztes Ildikó erotikától fűtött produkciót vitt a színpadra.

Az X-Faktor egykori mentora Madonna bőrébe bújt, Keresztes Ildikó – annak érdekében, hogy minél hitelesebb legyen az előadás – sokat mutató dresszt öltött magára, és szexi táncot lejtett a színpadon. Mint kiderült: a produkciójával nem aratott osztatlan sikert.

“99 százalékban pozitív visszajelzéseket kaptam Madonna után. Nemcsak férfiak dicsértek meg, hanem nők is, ami nagyon jólesett. Természetesen voltak azért olyanok is, akik azt mondták, hogy ennyi idősen nem illene ilyet csinálni” – nyilatkozta a Blikknek Keresztes Ildikó, aki hatalmas meglepetéssel készül a második élő adásra. “Nem szeretném lelőni a poént, de annyit elmondhatok, hogy igazi különlegességgel fogok a zsűri elé állni. Olyan produkcióval, amilyen Magyarországon még nem volt!”

Nézd vissza Ildikó produkcióját, majd írd meg kommentben a véleményed!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top