Sztárok

Friss! Balesetben meghalt Nicole Kidman apja

Egy ausztrál honlapon megjelent hír hamar bejárta a sajtót: Nicole Kidman édesapja tragikus körülmények között elhunyt.

Az értesülések szerint Dr. Anthony Kidman tragikus körülmények között halt meg. Éppen a másik lányát, Antoniát látogatta meg Szingapúrban, amikor egyes információk szerint elesett, és nem sokkal később meghalt. A részletek nem ismertek, és a Royal North Shore Hospital, ahol a színésznő édesapja osztályvezetőként dolgozott, még nem kommentálta a hírt, ahogy Nicole Kidman sem.

UPDATE: A színésznő szóvivője a Daily Mail Australiának megerősítette, hogy Dr. Anthony Kidman szingapúri szállodája szobájában esett el, és halt meg– tudatta a US Weekly. “Az egész családot sokkolták a történtek, és mérhetetlen a fájdalmuk. Időre és nyugalomra lesz szükségük, hogy feldolgozzák a tragédiát” – nyilatkozta a lapnak Wendy Day. A Sydney Műszaki Egyetem, ahol Kidman apja tanított, szintén mély fájdalommal vette tudomásul a hírt. “Az egyetemen töltött 43 éves pályafutása alatt nagyszerű munkát végzett kollégaként, kutatóként és egészségügyi dolgozóként. Az egyetemen mindannyiunknak nagyon fog hiányozni. Együtt érzünk a családdal” –  nyilatkozta a Reutersnek egyik kollégája, Attila Brungs.

A rendőrség vizsgálja a haláleset körülményeit.

Friss! Balesetben meghalt Nicole Kidman apja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top