Sztárok

Megfenyegették Tóth Gabit

Hörcher László már az X-Faktor előző szériájának válogatóján is kiakasztotta a mentorokat, most azonban igencsak túllőtt a célon.

Tóth Gabi, neked az a szerencséd, hogy nem vagyok a faterod, mert akkor egy egész arzenálra való gitárt vernék szét a hátadon” – üvöltötte az X-Faktor válogatóján az extravagáns performanszairól ismert festőművész-zenész – írja a Bors. Az egyetlen mentornőt annyira felzaklatta a dolog, hogy a múlt szombati adás előzetese szerint felpattanva az asztaltól, felháborodottan tessékelte ki a méregdrága mikrofonját földhöz vágó jelentkezőt. Szikora Róbert azonnal Gabi védelmére kelt, és feldúltan a színpadra rohant. Hogy mi lett az eset vége, az a most szombati adásból derül majd ki, ám Szikora a lapnak előzetesen elmondta, mélységesen felháborította a férfi viselkedése. “Meg kellett menteni a helyzetet, nem hagyhattam, hogy mentortársam személyes sértegetése mellett még nagyobb anyagi kárt is okozzon.”

Megfenyegették Tóth Gabit

A Bors Hörchert is utolérte, aki szerint az énekesnő tavalyi gitártörése óta pikkel rá. “Gabi már tavaly is kiborult, amikor összetörtem a gitárt a színpadon, pedig a Kiss és a Venom is tör gitárokat minden fellépésén. Majd azok is pont Gabitól kérnek engedélyt? A szakmai méltóságomban aláztak meg” – hasonlítgatta magát a világhírű rockzenekarokhoz az X-Faktor tehetségkutató ötödik évadának jelentkezője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top