Sztárok

Fejre állt Dobó Kata

Két forgatás között fejre áll Dobó Kata.

Dobó Kata jelenleg a Fapad című új vígjátéksorozatot forgatja többek között Rezes Judittal a köztévének, de két forgatás között azért a relaxálásra is jut idő. Olykor például fejre áll. Mint ezen a képen is, amit néhány napja készítettek róla. “Fejre álltam. Vagy a világ van a feje tetején? Mindenesetre a jógával egy kicsit kivonom magam az őrületből. Aztán nincs mese, vissza a csodás valóságba” – írta.

A Fapad egy légitársaság mindennapjait mutatja be. A Litkai Gergely és Vinnai András által írt MTVA vígjátéksorozatot Zomborácz Virág, Fazakas Péter és László Péter rendezi. A 26 perces epizódokból álló, dokumentarista stílusban készülő, 24 részes széria szeptember 15-ig forog, majd októbertől az M1 műsorán lesz látható.  A történet egy kétes hírű vállalkozó által alapított fapados légitársaság mindennapjait mutatja be. Anger Zsolt mellett a további szerepekben többek közt Végh Zsolt, Gosztonyi Csaba, Kovács Vanda, Bartsch Kata, Andrássy Máté, Gados Béla, Lengyel Tamás, Járai Máté, Tóth Eszter, Téby Zita, Mészáros Piroska, Takács Nóra Diána, Lengyel Ferenc, Tóth Szabolcs, Janklovics Péter, Vida Péter, Dobó Kata, Rezes Judit, Pindroch Csaba és Haumann Máté tűnik fel.

Fejre állt Dobó Kata

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top