Sztárok

Utolsó erejével nagy bejelentésre készül Czeizel Endre

Infúziókkal erősítik Czeizel Endrét, hogy rész tudjon venni azon a sajtótájékoztatón, amin nagy bejelentésre készül.

Mint azt korábban megírtuk, a nagybeteg genetikus nemrégiben belázasodott, ismét kórházba került, és újabb kemoterápiás kezelést kellett kapnia. Jelenleg otthonában lábadozik, és próbál erőre kapni, hogy rész tudjon venni a péntekre tervezett sajtótájékoztatóján, ahol életművét szeretné megkoronázni egy nagy bejelentéssel: “az elmúlt 25 év legnagyobb közegészségügyi felfedezéséről” beszélne, ami leginkább az édesanyákat érinti majd – írja a Blikk.

“Hál’ Istennek a kemoterápiás kezelést túlélte. És ezt azért mondom így, mert sajnos ez is kérdés volt. Nincs annyira jól” – mondta a lapnak a család egyik közeli ismerőse, aki azt is elárulta, a leukémia egyik legagresszívebb fajtájában szenvedő Czeizel Endre számára nagyon fontos, hogy meg tudjon jelenni a sajtótájékoztatón. “… egész életében azért dolgozott, hogy elismerjék a munkáját, és odafigyeljenek a kutatásaira. A professzor tudja, mire vállalkozott. Óriási erő és kitartás szükséges ehhez, mert át kell majd szállítani őt a sajtótájékoztató helyszínére, a Szent Margit Kórházba. Emiatt a doktorok megpróbálják olyan állapotba hozni, hogy elmondhassa, amit szeretne.”

Utolsó erejével nagy bejelentésre készül Czeizel Endre
Sági Szilárd felesége januárban szül, babaszoba helyett pedig egy egész emeletet kapnak az ikrek. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top