Sztárok

Keresztes Ildikó hajmeresztő játéka – videó

Színházi premierre készül Keresztes Ildikó.

Az énekes-színésznő az Orfeumba költöző Hajmeresztő című darabban egy fodrászlányt alakít. Minden idők leghosszabb ideig futó nem zenés Broadway-sikerdarabját leginkább a Cluedo társasjátékhoz tudnám hasonlítani, ahol mindenki gyanús, és mindenkinek van valami kis stiklije, az ember pedig a végén már a körmét rágja, annyira izgul, vajon ki a gyilkos. Paul Pörtner Hajmeresztője egyébként először mutatkozik be színházi kereteken kívül: egy kellemes, háromfogásos vacsorával egybekötve, maguk a vendégek is nyomozókká válnak.

Keresztes Ildikó hajmeresztő játéka - videó

A szenzációs krimiestnek a budapesti Orfeum ad majd helyet, s mivel az előadás interaktív, a nézők alakítják a cselekményt. A sztori dióhéjban összefoglalva: egy közönséges, esős hétköznap délutánon véres bűntény történik Washington belvárosában. Az áldozat az évszázad egyik legnagyobb zongoraművésznője. Mindenki gyanús. A rendőrség akcióba lép – a nézők tanúkká változnak, s így próbálják segíteni a rend őreinek munkáját. A közönségnek éppen ezért igencsak nagy szerepe lesz az előadás során, hiszen a nézők segítségével derül fény a hajmeresztő bűntény megoldására.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top