Sztárok

Diana hercegnő halálosan megfenyegette Kamillát

Néhány nap múlva ünnepli harmincadik születésnapját Harry herceg, ám a kerek évfordulót beárnyékolja Penny Junior író születésnapi "ajándéka": egy újabb botránykönyv, szörnyű családi titkokról.

Az író, aki már több könyvet is írt a brit uralkodócsaládról, most egy Harry herceget középpontba helyező botránykönyvet készül éppen a herceg születésnapján piacra dobni – írja a Daily Mail. Az előzetes szivárogtatások szerint a könyv azt boncolgatja, milyen gyerekkori traumák vezettek oda, hogy Harry lett a család fekete báránya. Olyan mélyen eltemetett titkokról rántja le a leplet, amelyekkel Diana emlékét is bemocskolja: a kilencvenes évek elején, miután fény derült Károly és Kamilla titkos viszonyára, a tragikus sorsú hercegnő valódi megszállottá vált. Tévképzetei voltak, és állandóan összeesküvés-elméleteket gyártott. Junior arról is részletesen beszámol irományában, hogy egy alkalommal Diana halálosan megfenyegette férje szeretőjét. “Embereket küldtem hozzád, hogy megöljenek. A kertedben vannak. Nézz ki az ablakon. Látod őket?”

Rettegett attól, hogy gyerekei nem szeretik eléggé

Az író továbbá arról is ír, hogy bár Diana rajongásig imádta két fiát, éppen ezzel keserítette meg életüket. Az összes dadát, akiket fiai megszerettek, azonnal kirúgta. Vetélytársat látott bennük, akik “elvehetik” tőle gyermekei szeretetét. És ez lett a sorsa Harry kedvencének, Barbara Barnesnak is. Diana rettegett attól, hogy legkisebb fia jobban szereti dadáját, mint őt. Barnes távozása után, Harry viselkedése 180 fokos fordulatot vett: az addig csendes és visszahúzódó kisfiúból igazi vad, eleven, kezelhetetlen gyerek lett.

Lapozd végig a hercegnőről és a királyi családról készült korábbi képgalériáinkat:

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Geszti Péter projektjeihez egyre kevesebb támogató akad, ezért pályázatokon is indul a reklámszakember. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top