Sztárok

Tóth Gabi a TV2 stúdiójából figyelte nővérét, Tóth Verát

Vasárnap este elstartolt a TV2 egyik sikerműsora, a Sztárban sztár – Tóth Gabi a stúdióból követte az eseményeket.

Mint arról korábban beszámoltunk: Tóth Vera énekesnő is a Sztárban sztár című műsor második évadának női mezőnyét erősíti. Vera az első adásban Cee Lo Green énekes bőrébe bújt, produkciójával pedig lenyűgözte a zsűritagokat. A stúdióban helyet foglalók ismerős arcot szúrhattak ki a közönség soraiban: Vera húga, Tóth Gabi is a helyszínről követte az eseményeket megbújva a sajtó számára fenntartott sorban. Mindez csupán azért érdekes, mert – mint azt mindenki tudja – Gabi a konkurens csatorna munkatársa.

Tóth Gabi a TV2 stúdiójából figyelte nővérét, Tóth Verát

“Annak kifejezetten örülök, hogy a Tóth család többi tagja is jelen van a stúdióban. A testvére ott van” – mutatott Majka az értékelése végén a színpad bal oldalára. Majd Tilla is üdvözölte az X-Faktor mentorát, mire Tóth Vera zavartan mosolyogva, annyit tudott csak reagálni: Ne, ne, ne! Nem szabad! 

Megkerestük az RTL Klubot, hiszen kíváncsiak voltunk, tudtak-e arról, hogy a 2014-es X-Faktor egyik mentora látogatást tett a Róna utcában. Az RTL Klub programigazgatójától, Kolosi Pétertől a következő választ kaptuk: “Tóth Gabi természetesen megkeresett minket azzal a kérdéssel, hogy megnézheti-e nővérét a konkurens televízió adásának felvételén. Fel sem merült, hogy ebben megakadályozzuk. Tóth Vera a nővére, csatornáktól függetlenül.”

Gabi egyébként nem ülte végig az adást, nővére produkciója után nem sokkal távozott.

Az ominózus eset a videó 17. percétől nézhető vissza:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top