Sztárok

Liptai Claudia beszólt ByeAlexnek, aki erre kioktatta

Pál Dénes ByeAlex Eurovíziós dalát énekelte a Sztárban sztár második évadának első adásában. A zsűri cinikusan értékelte a produkciót, ByeAlex pedig Facebook-oldalán reagált a kritikákra. Meglehetősen csípősen.

Vasárnap este elstartolt a Sztárban sztár második évada. A legkékebb szemű énekes, Pál Dénes ByeAlex bőrébe bújva “suttogta el” a Kedvesem című dalt felettébb hitelesen. A zsűri azonban kevésbé a produkciót, mindinkább Alex Eurovíziós dalát kritizálta. “Engem mindig is az érdekelt, milyen ember az, akit farkasok neveltek. Dénes, ezt megkérdezted Alextől?” – nevetett Liptai Claudia, célozva a dal egyik sorára.

Az énekes azonban nem hagyta magát, rajongói oldalán tartott spontán irodalomórát a műsor egyetlen női zsűritagjának, és a három másik ítésznek is visszaszólt. “Gratulálok a tévé2 sztárban sztár zsűrijének, hogy cinikusan (ámbár óvatosan) oltogatják a Kedvesem dalt meg engem. Vállalás volt Dénestől, hogy előadta, mert én tudtam, hogy ezek az arcok pont így fognak reagálni rá: bután, nevetgélve… Klaudiának üzenem, hogy az az ember, akit farkasok neveltek, különleges, erős személyiség, akinek nincs szüksége egyetlen emberi lényre sem ahhoz, hogy megálljon a lábán a legzordabb viszontagságok közepette is. (Ajánlom a verseskötetek olvasgatását… segítenek a metaforák megszokásában…).”

UPDATE: Azóta Majka is üzent Alexnek Facebook oldalán. “Már megint indokolatlanul vagyok megmarva! Én nem bántottam ByeAlexet… Nem is tudnám, mert felettébb szeretem a teljesen formabontó gondolkozása miatt.. A Kedvesem nóta viszont, valljuk be, nem fog annyira soha beindítani, mint mondjuk Eminem 8 mérföldje. Ehhez csatolva azt a tényt ,hogy a nótával önazonos, nem ezer fokon égő előadó viszi színpadra , azt hiszem meg is magyaráztam mindent.
Nem kell mindenben a rosszat látni… Nem lehet szórakoztató véleményt mondani egy műsorban akkor, ha mindig arra figyelünk kit fogunk megbántani. Szeretlek ByeAlex! De ezt te is tudod…”

Ha lemaradtál volna Dénes produkciójáról, most visszanézheted:

 

A TV2 reggeli műsora ma rendhagyó adással köszöntötte a nézőket fennállásának 10. évfordulója alkalmából. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top