Sztárok

Kemény próbatételt kellett kiállnia Adának – galéria

Hajtóművek zaja helyett futócipők dobogása hallatszott szombaton a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 13R/31L – ismertebb nevén 1-es – futópályáján. Egyetlen délelőttre sportos hírességek vették birtokba a betoncsíkot a II. Runway Run jótékonysági versenyen.

A Budapest Airport és az egyik sportmárka a tavalyi premier után 2014-ben is megrendezte Európa egyik legkülönlegesebb futóversenyét, amelyre meghívást kapott számos közismert magyar személyiség és a média is. A kéttagú váltócsapatok fejenként 6 kilométert, az egyéni versenyzők 12 kilométert teljesítettek. Az adományokat a szervezők jótékonysági célra ajánlják fel, egyebek mellett a Nemzetközi Gyermekmentő szolgálat számára.

Ada számára komoly próbatételt jelentett a jótékonysági verseny: életében először futott le ekkora távot. “A kritikus pontokat leszámítva nagyon élveztem a futást. Gyönyörű volt a kivilágított pálya, amikor elindultunk. Elhatároztam, hogy edzek a Runway Runra, ám csak pár nappal az esemény előtt láttam neki a felkészülésnek” – mondta a célba érkezést követően az RTL Klub műsorvezetője, aki Szikszai Johanna modellel párban gyűrte le a kilométereket.

Galériánkban lelkesen futó, aztán boldogan selfie-ző hírességeket találsz:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top