Sztárok

Házassági válságáról vall Jaksity Kata

Jaksity Kata régi álma vált valóra azzal, hogy immár háromgyermekes családanyának mondhatja magát – írja a Blikk.

Jaksity Kata két hónapja adott életet Jázminnak. “Tizenhat éve választottam neki ezt a nevet. Amikor először voltam állapotos, még nem tudtuk, hogy kislányunk vagy fiunk születik majd, így már akkor eldöntöttem, hogy kedvenc modellem, Jasmin Gauri után nevezem el. Habár ma már sokkal több Jázmin születik, mint 16 éve, nem tudtam lemondani erről a gyönyörű névről” – nyilatkozta a Blikknek Jaksity Kata, hozzátéve: Jázmin szerencsére nagyon nyugodt baba.

Hullámvölgybe került Jaksity Kata házassága

A műsorvezető azt is elmondta, hogy amióta kislányuk megszületett, a párjával is harmonikusabb a kapcsolata. “Mindig arról álmodtunk, hogy három gyermekünk legyen. Korábban azt szerettem volna, ha a gyerekek között 3-4 év lenne a korkülönbség. De az élet így alakította, hiszen volt olyan időszak, amikor nem voltunk jóban a férjemmel, és egy bizonytalan helyzetben nem vállal az ember még egy babát. Jázmin olyan időben jött, amikor mindketten lenyugodtunk, a születése óta nagyon jól megvagyunk.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top