Sztárok

Péterfy Bori: “a család csodálatos, de olykor pusztító”

Péterfy Bori az HBO-s Terápia második évadában egy gyermekre vágyó, gazdag ügyvédnőt alakít, aki pszichológusát hibáztatja a múltban meghozott rossz döntéseiért.

A színésznő néhány éve már révbe ért, és egy gyönyörű gyermek anyukája, saját bevallása szerint azonban korábbi rossz párkapcsolati élményei mellett épp ez segített neki igazán mélyen megragadni a karaktert, amely a gyermekre vágyó harmincas és negyvenes szinglik alaptípusát jeleníti meg.

Interjúk, exkluzív fotók, videók, és kulisszatitkok – Terápia 2. évad!

Nekem olyan szerencsésen alakult az életem, hogy már van saját gyermekem. Az én életem nem volt ennyire kemény, nem történtek velem ilyen szörnyű dolgok. 40 éves kora körül azonban mindenkit elöntenek hasonló félelmek és szorongások. Velem megtörtént mindaz, amit az általam alakított szereplő csak szeretne elérni. Így még jobban megértem azt az elkeseredett vágyat, amit érez, mivel tudom, hogy mi a tét” – mesélte Péterfy Bori, hozzátéve: az édesanyja, a nagymamája és a körülötte élő nők tapasztalatai is sokat segítettek neki a karakter megértésében.

A szereplő jelenbeli bizonytalanságai gyerekkori problémákra vezethetőek vissza, és felhívják a figyelmet arra, hogy bár a család csodálatos és meghatározó fontosságú közeg, olykor pusztító hatású is lehet.” Az HBO saját gyártású sikersorozatának első részét 2014 októberében láthatják a nézők.

Ne feledkezzünk meg egy nagyon fontos dologról: Péterfy Bori nemcsak kiváló színésznő, de remek énekesnő is – én ezt a dalt rendszeresen pörgetem a lejátszómban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top