Sztárok

Sírva emlékeztek meg kollégái Bajor Imréről

Vasárnap 18:00-kor rendhagyó adással indítja a szezont a Heti Hetes, az RTL II csatornáján. A szeptember 7-i különleges alkalomra visszatérnek a műsor nagyágyúi, hogy együtt emlékezzenek a közelmúltban elhunyt barátjukra, Bajor Imrére.

Gázos lesz, ilyen néma csendben – így lépett be a Heti Hetes stúdiójába Kern András, akit egy nézővel zsúfolásig telt helyszín fogadott. A nézők nem beszélgettek egymással, mindenki szótlanul bámulta Bajor Imre üres székét, így várva a humor nagyágyúit – írja a Bors. A lap információi szerint a “csonka csapat” tagjai, vagyis Farkasházy Tivadar, Havas Henrik, Kern András, Hernádi Judit, Jáksó László és Gálvölgyi János személyes történetekkel búcsúztak egykori kollégájuktól. A nézőtér első sorában Hajós András, Kéri László és Heilig Gábor foglalt helyet, utóbbi – feleségével, Eszményi Viktóriával – az adás végén előadta az elhunyt színész kedvenc slágerét, a “Valami hiányzik” című dalt.

A felvétel alatt Bajor Imre egykori kollégái többször elérzékenyültek, Hernádi Judit és Havas Henrik könnyek között emlékeztek meg a nagy nevettetőről. “Kern András Mennyországból elfogott levél című fantasztikus írása mindenkit megríkatott, ahogy Heilig Gabi dala is… De sokat nevettünk, pont, ahogy Imre szerette volna. Ha lát minket felülről, biztosan elégedett volt velünk” – nyilatkozta az adás után Ónodi György, a műsor producere. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top