Sztárok

Schobert Norbi fontos üzenetet kapott

Egy nappal a nagy bejelentés után már üzent is Schobertéknek és az Update-rajongóknak André Agassi.

Mint arról csütörtökön beszámoltunk: Rubint Réka és Schobert Norbi André Agassi személyében egy igazi világsztárt szerződtetett le, a teniszcsillag lett az Update arca és Norbiék üzleti partnere. Schobert Norbi nagyon bízik a sikerben, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy tegnap kijelentette: Agassival az update1 lesz a következő Rubik-kocka.

Az együttműködést láthatóan nemcsak a fitneszházaspár várja tűkön ülve, de maga André Agassi is. A teniszcsillag a közösségi oldalán üzent üzleti partnereinek: “Looking forward to visiting Norbi Update… #Budapest!” Ez nagyjából annyit tesz, hogy André nagyon várja, hogy végre Budapestre érkezzen, és találkozzon Schobertékkel. Az egykori teniszező egy fényképet is mellékelt a bejegyzéséhez, a fotón szerintünk épp a szerződést írja alá. Na, és akkor most jöjjön is gyorsan a nap találós kérdése: mi a hiba a képen? A megfejtéseket kommentben várjuk! Rubint Réka és Schobert Norbi persze rögtön reagáltak André bejegyzésére, a fitneszguru megosztotta a teniszező fényképét, hozzá pedig szerényen ennyit fűzött:“No comment. Thanks Andre! Welcome to Budapest and Norbi Update! Norbi” (Nincs hozzáfűznivalóm. Köszi, André! Üdv Budapesten és üdv a Norbi Update-ben!)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top