Sztárok

Kislányáról mesél Ördög Nóra

Ördög Nóra kislánya, Mici igazán eleven gyerek – derül ki a műsorvezető legfrissebb blogbejegyzéséből.

Ördög Nóra ismét klaviatúrát ragadott: a TV2 sztárja a Kisfelfedező.hu oldalán fellelhető blogjában mesélt kislányáról, Miciről. Nánási Pál felesége ez alkalommal egy játszótéri kisokossal kedveskedett az olvasóknak:

A játszótér

Mici szerint: bandázós hely, ahová kizárólag motoron menő érkezni. Igaz, hogy én még csak váltott lábbal tudok toporogni vele, és anya valamiért pár perc után mindig felvesz, és inkább cipeli a járgányomat is, pedig én még szerettem volna bekanyarodni megnézni azt a szép virágot, meg a kavicsokat, meg azt a kutyát, meg a hangyákat, és ez csak egy szűkített lista az elképesztően érdekes dolgok közül a játszóra vezető úton… Na mindegy. Ha már egyszer ott vagyunk, úgyis végigpróbálgatom a többiek motorját is, még ha anya csúnyán néz is ilyenkor. A játszótér nekem egyébként is erről szól: a sok bokros teendőm mellett – homokozás, csúszdázás, hintázás, szaladgálás – mindenkit nagyon-nagyon alaposan megfigyelek…

Anya szerint: Egy hely, amely mágikus erővel bír, mert abban a pillanatban, ahogy átléped a kapuját, máris jobb anyának érzed tőle magad. Elönt a kellemes elégedettségérzés, hogy sikerült, ma is eljutottunk a “játszóra”, ahol a gyerek szocializálódhat, friss levegőn van, és nem győz válogatni a különböző szórakozási lehetőségek között, ergo biztosan jól érzi magát. És nem mellesleg végre egy kerítéssel határolt terület, ahol megkönnyebbült sóhaj kíséretében szabadon lehet engedni ezt a kis szélvészt, és nem kell percenként attól rettegni, hogy egy járdán bringázó kerekei alá szalad. (Attól viszont persze kell, hogy vajon melyik mászókáról dob egy hirtelen fejest, de hát az anyukáknak is kell valami izgalmas elfoglaltság, amíg a gyerek szórakozik…)

A teljes bejegyzést – melyben egy übercuki GIF-et is találsz Miciről – ide kattintva olvashatod el, alább pedig végiglapozhatod a kétgyermekes édesanyáról készített galériáinkat:

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top