Sztárok

VV Seherezádé már nemcsak dj, de divattervező is

Hiába, Magyarország telis-tele van multitálentumokkal. Most éppen az egykori villalakóról, Sehezerezádéról derült ki, hogy nemcsak a lemezek pörgetéséhez ért.

Vivienne Nay néven indított saját ruhamárkát VV dj Sehi, aki a lemezek pörgetésével már a fél világot bejárta. Az egyik legsikeresebb valóságshow-szereplőről hangzatos bemutatkozásában kiderül, gyermekkori álmát váltja valóra a saját kollekcióval.

“Gyermekkorom óta volt egy másik dédelgetett álmom. Már kiskoromban rengeteg ruhát terveztem, mely ötleteket nagy részben a Barbie babáimon kiviteleztem. Úgy érzem, hogy itt az idő, hogy ezeket a “projekteket” meg is valósítsam. Imádok ruhákat tervezni, imádom a divatot, legyen szó alkalmi vagy extrém ruhákról, ami nem jön Velünk szembe az utcán… Remélem, hogy az általam tervezett ruhákból Ti is megtaláljátok az ízléseteknek megfelelő darabokat! Kellemes nézelődést…Hatalmas puszi és ölelés: Seherezádé (Vivienne Nay)” olvasható Sehi divattervező énjének Facebook-oldalán, ahol igazi multitálentumként ő maga magán be is mutatja saját kollekciójának darabjait.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top