Sztárok

“Ez a magánélet vérlázító megsértése” – Jennifer Lawrence üzent az eddigi legnagyobb hackertamádás után

Több mint száz hollywoodi híresség privát telefonját törte fel egy hacker, aki az internetre fel is töltötte többek között Jennifer Lawrence, Kate Upton, Mary Elizabeth Winstead meztelen fotóit.

Az összes nagy külföldi hírportál, köztük a TMZ, a Mirror, a Daily Mail is vezető hírként közölte ma reggelre virradóra a Hollywood eddigi legnagyobb hackertámadásának számító botrányt. Az érintettek többsége a Twitteren adott ki nyilatkozatot a botrányos eset után.  “A rólam közzétett meztelen fotók HAMISAK” – írta Victoria Justice színésznő, akinek kolléganője, Ariana Grande is sajtósán keresztül üzent: a fotókon nem ő szerepel. Jennifer Lawrence sajtósa pedig az ügy egyik nagy áldozatának nevezte a színésznőt rajongói oldalán. “Ez a magánélet vérlázító megsértése. Mindenki perre számíthat, aki megosztotta az ellopott fotókat”   olvasható a bejegyzés az oldalon, amit nem a színésznő kezel, hisz magánélete megóvása érdekében tudatosan tartja távol magát a különböző közösségi oldalaktól. Róla közel 60 darab privát, meztelen fotó került ki a világhálóra.

A hírességek egy része, akik a hacker támadás áldozatául estek
A hírességek egy része, akik a hacker támadás áldozatául estek
A hírességek egy része, akik a hacker támadás áldozatául estek
A hírességek egy része, akik a hackertámadás áldozatául estek

Mary Elizabeth Winstead szánakozva nyilatkozott a támadásról és azokról, akik megnézték és még posztolták is a fotókat. “Annak tudatában, hogy ezeket a fotókat évekkel ezelőtt töröltem a telefonomról, el sem tudom képzelni, mekkora erőfeszítésbe került visszahozni. Együttérzek mindazokkal, akiket velem együtt meghekkeltek. Ti pedig, akik megnéztétek azokat a fotókat, amiket évekkel ezelőtt a férjemmel készítettünk az otthonunkban saját magunknak, remélem most nagyon jól érzitek magatokat.”

Az eddigi legnagyobb hackerbotrány körüli felháborodás azonban nemcsak az érintettek körében nagy, szinte mindenki védelmébe vette a híres áldozatokat. A Twitter is azonnal reagált: az összes olyan felhasználót, aki közzétette a hírességek fotóit, azonnal felfüggesztette. Az online támadó az említetteken kívül olyan sztárok telefonjait törte fel, mint Rihanna, Cara Delevingne, Selena Gomez, Lea Michele, Kim Kardashian, Jenny McCarthy, Hayden Panettiere, Hillary Duff.

Megnézem
Összes kép (1)

A számos világsztárt érintő ellopott képek ügyéről a magyar hírességeknek is megvan a véleményük. Meg is osztották velünk. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top