Sztárok

Igazi hipszter Görög Zita kisfia – galéria

Két gyermeke, Milán és Lotti is elkísérték Görög Zitát a vasárnapi Kacsafutamra.

Az egyik legmenőbb kissrác volt a rendezvényen Görög Zita kisfia, aki igazi hipszterként jelent meg: neonzöld mellényéhez színes kis pulcsit és farmert vett fel, piros keretes szemüvege pedig feltette a pontot az i-re. A kis divatdiktátor édesanyjához öltözött, aki a kacsák tiszteletére talpig sárgában érkezett. De kislányáról sem hiányozhatott a feltűnő szín, ő egy pink mellénnyel dobta fel szoknyás kis szettjét.

Fotó: Redlemon
Fotó: Redlemon

A rendezvényen rajtuk kívül egyébként még számos híresség megjelent, köztük D. Tóth Kriszta is, az Unicef képviseletében. A jótékonysági eseményből befolyt összeget ugyanis a szervezetnek ajánlották fel a szervezők. “A Kacsafutammal 10 éves álmom vált valóra: 52 000 kacsát engedtünk a Duna vizére. Ugyan egy erős oldalszél miatt a Mahart szakemberei úgy döntöttek, hogy le kell rövidítenünk távot, ezzel megőrizve a verseny tisztaságát, a futam sikeres volt. több mint 5  millió forint gyűlt össze az UNICEF részére” – mondta el Gomez Norbert, a verseny főszervezője.

Az Éjjel-nappal Budapest szereplőinek kacsái is versenybe szálltak a szeles, délutáni rendezvényen, ahol többedmagukkal egy hajóról, transzparensekkel felszerelkezve izgulták végig a versenyt. “Nagyon vártam már a Kacsafutamot, remek kezdeményezésnek tartom, hiszen azon kívül, hogy szórakoztató közös program, még jótékony célt is szolgál. A kacsánkat Hápinak neveztem el, transzparensekkel buzdítottuk a verseny alatt, de sajnos nem ő ért elsőként célba” – mondta szomorúan Anikó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top