Sztárok

Nem fogod elhinni, ki igazolt az RTL Klubhoz a TV2-től!

Volt már itt és ott is, az utolsó információk szerint pedig még a valamikor induló Big Brotherbe castingolta a potenciális beköltözőket. Most pedig egy váratlan fordulattal visszaigazolt anyacsatornájához: Baukó Éva dzsungellakó lesz.

VV Aurelio és Aleska Diamond egykori pornószínésznő harmadik társa Baukó Éva lesz az RTL Klub, Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorában – legalábbis ezt csiripelték a madaraink. Természetesen megkerestük az érintettet, ám Évát ez idáig nem sikerült elérnünk telefonon, így a csatorna sajtóosztályához fordultunk, ahonnan a következő választ kaptuk: Ahogy eddig, úgy ezután sem kívánjuk kommentálni a találgatásokat és az értesüléseket – adták tudtunkra.

Fotó: VV Éva hivatalos oldala
Fotó: VV Éva hivatalos oldala

Éva karrierje a Bár 2.0 című valóságshow-ban kezdődött, ami a Viasat3 csatornáján futott évekkel ezelőtt. Nevét azonban a Való Világ negyedik szériájával véste be a köztudatba, ő azon kevés valóságshow-szereplő egyike, akit a mai napig foglalkoztatnak a kereskedelmi csatornák. Igen, csatornák, merthogy néhány hónapja már a konkurencia realityjében, az Élet show-jában tűnt fel, majd miután a valóságshow-t levették a műsorról, a TV2-nél kapott háttérmunkát, szereplőket castingolt a Big Brotherbe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top