Sztárok

Nem fogod elhinni, hogy melyik három eltűnt celebnek van ma a szülinapja

LeAnn Rimes, Jason Priestley, Daniel Stern. Ismerős nevek? Valahol már hallottad, de fogalmad sincs, hova tedd őket? És ha azt írnám, hogy Sakáltanya, Beverly Hills 90210, Reszkessetek, betörők!? Na, ugye! Így már kapiskálod, kikről van szó! Ez a három elfeledett sztár éppen ma, egyszerre ünnepli a születésnapját. De mi lett velük az elmúlt évtizedekben, amióta a kutya se hallott róluk?

LeAnn Rimes

Feladat: sorolj fel legalább két slágert LeAnn Rimestól, de hagyd ki a Sakáltanya főcímzenéjét! Nem megy? Nem a te hibád! Bizony én is gondolkodóba estem, és így is a Can’t fight the Moonlight című agyonjátszott dalon kívül csak egy jutott eszembe, a But I Do Love You, ami viszont szintén az előbb említett mozifilmben csendül fel. Az viszont sokkal hamarabb beugrott, hogy ez a nő annak a jóképű Eddie Cibriannak a felesége, aki a Sunset Beachben és a Harmadik műszakban játszott, és arra is emlékszem, hogy jó néhány cikket olvastam a házasságuk körüli hercehurcáról.

A 31 éves énekesnő igazi álomkarrier küszöbére lépett, amikor a 2000-es év egyik legnagyobb durranásának számító Sakáltanya című filmben felcsendült a dala. Nem volt ember, aki ne dúdolta volna az egykori countryénekesnő nótáját. Az ígéretes karriert azonban nem sikerült meglovagolnia, bár sorban adta ki a lemezeket, egy idő után már kevésbé sikereiről, mint inkább házassága körüli botrányokról szóltak a hírek: ő és párja is előző házasságaikat felrúgva találtak egymásra, majd 2011-es esküvőjük után egy évvel már arról szóltak a hírek, hogy Rimes egy rehabilitációs központban próbálja kiheverni, hogy állítólag megcsalta a férje. A pár később rendezte a sorait, amit egy, a VH1 csatornán indított valóságshow-val koronáztak meg.

Megnézem
Összes kép (1)

Jason Prestley

Akik a kilencvenes években voltak kiskamaszok, tinédzserek, azoknak talán még mond valamit Jason Prestley neve, de Brandon Walshként még többen ismerhetik. A Beverly Hills 90210 testvérpárjának fiú tagja olyan jól hozta a tipikus jófiú-szerepet, hogy két alkalommal Golden Globe-ra is jelölték, ami még számunkra is hihetetlen.

A Beverly Hills-i felhőtlen kamaszéletről szóló sorozatban azonban nemcsak szerepelt, 19 epizódját ő maga rendezte. 1998-ban kivált a stábból, később azonban úgy nyilatkozott, megbánta ezt a döntését. Később a szeretettől túláradó és életbölcsességekben gazdag Hetedik mennyország című családi sorozatban tűnt fel rendezőként. 2004-ben a Tru Calling című sorozatban kapott szerepet, valamint feltűnt a Médium és Haven című sorozatokban is. Karrierje során “Zs” kategóriás filmekben sem volt hiány, az utolsó ilyet 2006-ban forgatta, azóta a ma 45 éves színész a sorozatoknak, és példás családapaként, két gyermekének és feleségének szenteli életét.

Megnézem
Összes kép (1)

Daniel Stern

1990-ben hatalmas röhögések közepette vártuk, mi lesz Kevin MacCallister következő húzása, hogy megállítsa a két betörőt, akik karácsonykor éppen az ő otthonát nézték ki maguknak. A Reszkessetek, betörők! sztárja a két évvel később elkészült második részben is még tökéletesen hozta a szerencsétlen, setesuta betörő szerepét, ám átütő sikereket neki sem sikerült elérnie.

3 elfeledett sztár, aki sokra vihette volna, de mégsem jött be nekik

A ma 57 éves Daniel Stern beszorult a bárgyú családi filmek skatulyájába: a magyar közönség is láthatta többek között az Irány Colorado 1–2.-ben, a Mintamókusban, vagy épp a Csont nélkülben. 1992-ben jelölték is a legviccessebb színész kategóriájában az American Comedy Awardson, de ennyi. Az utóbbi években inkább csak sorozatokban tűnt fel, illetve szinkronszínészként adta hangját a Family Guy, a Hey Arnold! és a Simpson család néhány epizódjában. A színészet mellett szobrászként is tevékenykedik, a bronzszobrok a specialitásai.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top