Sztárok

Súlyos sérülést szenvedett Erdei Zsolt

Súlyos térdsérülést szenvedett Erdei Zsolt, mentővel szállították kórházba.

Edzés közben érte a baleset világbajnok bokszolónkat, aki lépni sem tudott egy rossz mozdulat után. “Az összes létező porc, ami a térdben van, egyszerűen szétment egy bukfenc utáni felemelkedést követően. Úgy éreztem, hogy begörcsöl a lábam, és sikerült olyan erővel kiegyenesíteni a térdemet, hogy minden porc széttört benne, úgyhogy nem bírtam talpra állni. Ott feküdtem az edzőterem közepén, és meg sem bírtam mozdulni. Ki kellett hívni a mentőket” – mesélte ma reggel a Mokkában Madár, akit telefonon ért utol Kárász Róbert.

Súlyos sérülést szenvedett Erdei Zsolt

A sportolónak korábban soha nem volt problémája a térdével, sőt a baleset előtt még részt vett egy 12 kilométeres terepfutáson. Erdeit a kórházba szállítás után megműtötték, most otthon lábadozik kedvese és két gyermeke társaságában. “Egyelőre sántikálok, nagyon lassú vagyok. Idegesítő az egész tény, hogy folyton fáj a lábam, ami rengeteg energiát von el tőlem.”

 Egykori arajelöltjének udvarol ismét Benkő Dániel. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top