Sztárok

Rá sem ismerni Tolvai Renire – fotó

Tolvai Reni érdekes képet tett közzé a közösségi oldalán.

Egyes rajongók szerint az énekesnő úgy fest a képen, mint aki lisztben hempergett – mondjuk tény, hogy elég sápadt és fehér az arca. Azonban szerintünk ennél sokkal valószínűbb, hogy Kállay-Saunders András kedvesét felkérték egy fotózásra, ő meg elvállalta. Ez a finoman szólva is érdekes smink – gondolom én – a koncepció része, de nem állítanám biztosan, elvégre nem vagyok én Terry Richardsonné. A foglalkoztatás mindenesetre elérte a célját, Tolvai rajongóinak figyelmét felkeltette a kép, mindenki azt találgatja, hogy vajon akkor most mégis mi történt. Ha jól sejtem, erre a talányra néhány napon belül választ kapunk, és egy újabb képből majd megtudjuk a random fejtörő megoldását, addig is:

Tolvai Reni egyébként nemrég készítette el legújabb videoklipjét, ami nemcsak szexi, de állítólag jogsértő is lett egyben. A Behind the scenest (aminek a magyar címe Backstage, nem vicc!) itt megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top