Sztárok

Vele töltötte a hétvégét Istenes Bence – videó

Istenes Bence kiélvezi a nyár utolsó napjait – na persze nem egyedül teszi mindezt.

De nem ám, hanem Tóth Gabival, akihez állítólag igencsak közel került az utóbbi időben. A fiatalok rengeteg időt töltenek együtt, a közösségi oldalaikon rendre közzétesznek közös fotókat, ám nem tudni biztosan, hogy csupán jó barátság, vagy esetleg több van-e kettejük között. Egy biztos: Gabi cáfolja azon híreszteléseket, miszerint párkapcsolatban élne, az énekesnő a minap – az egyik napilapnak – meglepő őszinteséggel vallott arról, hogy szerinte mi áll a szinglisége hátterében. Istenes Bence – legalábbis ez idáig – sehol sem nyilatkozott a témával kapcsolatban, ellenben sorra teszi ki a Gabival közös fotókat/videókat a közösségi oldalára. Az X-Faktor műsorvezetője és Gabi a hétvégéjük egy részét is egymásnak szentelték, és szemmel láthatóan élvezték a másik társaságát. Gabi és Bence (egy civil barátjukkal közösen) dalra fakadtak, és előadták a Punnany Massif 10/10-es számát, az Élvezdet.

A videót ide kattintva tekintheted meg, aztán el is mondhatod nekünk, hogy – mondjuk egy Ki Mit Tube-hoz hasonló versenyen – szerinted melyikük jutna tovább.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top