Sztárok

Összejött régi kedvesével az x-faktoros Patocska Olivér

Újra egymásra talált az X-Faktorban feltűnt Patocska Olivér és exkedvese, Ági.

A ByTheWay zenekar egykori tagja maga számolt be arról, hogy ismét egy párt alkot Ágival. Ha valakinek nincs meg a sztori: Patocska a 2012-es, majd a 2013-as X-Faktorban is szerencsét próbált, utóbbiban egészen a döntőig menetelt a ByTheWay zenekar tagjaként. Aztán néhány héttel ezelőtt jött a nagy bejelentés, miszerint kiszáll a bandából, és új kihívások elé néz. Új kihívások és régi-új szerelem: a fiatal srác közösségi oldalát nézegetve nem volt nehéz kitalálnunk, hogy ismét rátalált a szerelem.

Olivér a minap – egészen pontosan augusztus 20-án – egy közös képet is feltöltött régi-új kedvesével, a tinédzser rajongók “de édesek vagytok!” kommentjei pedig persze nem maradtak el – ahogy a negatív hozzászólások sem. Olivér ezt követően – az egyik rajongója kérdésére – beismerte a nyilvánvalót, vagyis hogy újra dúl a szerelem. Reméljük, kedvese ez alkalommal jobban kezeli majd a sok rajongó lányt.

Összejött régi kedvesével az x-faktoros Patocska Olivér

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top