Sztárok

Éles kritikát fogalmazott meg Puzsér Róbert

Keményen bírálja a kereskedelmi tévés tehetségkutatókat és azok szereplőit Puzsér Róbert.

Ez egyébként nem is baj, hiszen elvégre kritikus, az a dolga, hogy kritizáljon, mindenesetre szerintünk elég furcsa, hogy épp egy olyan műsorformátumról alkot véleményt, amelyben anno ő is szerepet vállalt. Mint ismeretes: Puzsér az RTL Klubon futó 2012-es Csillag Születikben bíráskodott Hernádi Judit, Pokorny Lia, valamint Hajós András mellett. A Hajdú Péterrel többször konfliktusba keveredő Puzsér a minap a közösségi oldalán írt arról, milyen problémái vannak a kertévés tehetségkutatókkal.

Két okból nem szeretem a kereskedelmi tévés tehetségkutatókat. Az egyik az, hogy nem produkciókat, hanem emberi drámákat adnak el a nézőknek, így aztán rendszerint azok jutnak legmesszebb az úgynevezett versenyben, akiknek a legmeghatóbb sztorijuk van. A másik az, hogy valamennyi műsorban legalább egyszer minden jelenlévőnek úgy kell tennie, mintha éppen valami csoda történt volna a színpadon, pedig az aktuális karaoke-előadó csupán hamis hangok nélkül énekelt el egy olyan dalt, aminek az eredetije természetesen tízszer jobban szól. Mégis mindenkire azonnal ráfogják, hogy szupersztár, akiben meglátják pár évnyi diszkó-hakni lehetőségét. A menetrend szerint bekövetkező pofáraesés már nem az ő gondjuk” – olvasható a bejegyzés.

Puzsér ezt követően azt is megjegyezte, hogy nagyon reméli, hogy a Ki Mit Tube (amiről korábban már írtunk) korrektebb mederbe tereli a hazai tehetségkutatást. “Zsűriként legalábbis minden tőlem telhetőt el fogok követni, hogy véletlenül se a bedőlt devizahitel, a rákbeteg kistestvér vagy a befolyásos szülő rugdossa tovább a pályázókat a verseny során, hanem kizárólag a mutatott produkció.” Meglátjuk.

Puzsér jelentkezésre buzdító filmje finoman szólva sem lett átlagos:

Ezt olvastad már? Összetörte magát VV Béci – az egykori valóságshow-szereplő biciklizés közben szenvedett balesetet. Részletek a Hír24 oldalán!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top