Sztárok

Ő Harry herceg új barátnője – fotó

És a brit sajtó szerint a lány kiköpött Katalin hercegné. Szerintetek is hasonlít?

Eddig Harry herceg majdnem mindegyik barátnője szőke volt, gondoljunk csak Chelsy Davyre, vagy Cressida Bonasra. De az OK magazin értesülései szerint, a 29 éves herceg szakított a “hagyományaival”, ugyanis új kedvese, Camilla Thurlow, sokkal inkább hasonlít Katalin hercegnére, mint az elődjeire.

Camilla 25 éves és szépségkirálynő volt, de a jól értesült informátor szerint személyiségében is teljesen különbözik Harry korábbi kedveseitől. Lehet, hogy szépségkirálynő volt, de a jövőjét nem ennek fényében tervezi. Nem modellkedik, nem gyűjtögeti a koronákat. A Halo Trust nevű jótékonysági szervezetnél dolgozik, amelynek Diana is központi támogatója volt. “Camilla a legintelligensebb nő, akit Harry valaha ismert. Teljesen levette a lábáról” – mondta a forrás a magazinnak. “Harry azért is imádja a lányt, mert az nem fél nemet mondani neki. Előfordul, hogy Camilla lemond egy randit a munkája miatt, vagyis nem dobja fel a saját életét csak azért, mert a herceg hívja. Ez is lenyűgözi Harryt” – olvasható a lapban.

Ő Harry herceg új barátnője - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top