Sztárok

Fordulóponthoz érkezett L.L. Junior és barátnője kapcsolata

L. L. Junior nagy romantikusan egy domb tetejére invitálta kedvesét, hogy aztán ott tegye fel azt a bizonyos kérdést.

A romantikus filmbe illő részlet nemrég került fel a TV2 oldalára, mi pedig borzasztóan örülünk, mert Juniort és párját, Csillát ez idáig leginkább csak veszekedés előtt/közben/után láttuk. Na, jó, legyünk igazságosak, és ne feledkezzünk meg arról a legalábbis szerintünk Oscar-díjat érdemlő jelenetről, amikor Csilla egy oszlopnak hajtott, Junior meg szélsebesen sietett a segítségére.

Új fejezet kezdődik L.L. Junior és párja, Csilla életében

Lényeg a lényeg, hogy a párocska találkozott a domb tetején, mindketten teljes puccban jelentek meg, ahogy azt kell, az ég sem szakadt le, így semmi sem akadályozta meg őket abban, hogy néhány romantikus pillanatot élhessenek át. A videóból sajnos nem derül ki, hogy Junior végül feltette-e a nagy kérdést (ez egyébként érthető, mi maradna akkor az adásra?!), letérdelés mindenesetre volt, így nem csoda, hogy – sokakhoz hasonlóan – mi is eljegyzésszagot érzünk a levegőben. Ha így van, akkor előre is sok boldogságot, és vitáktól mentes jövőt kívánunk nekik.

UPDATE: L.L. Junior gyűrű helyett egy kulccsal lepte meg kedvesét – további részletek a Hír24 oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top