Sztárok

Ennél már nem lesz jobb ma: VV Aurelio Orbán Viktort hívta ki az Ice Bucketen

VV Aurelio kimaxolta az Ice Bucket-kezdeményezést.

Az Ice Bucket lényege, hogy aki leönti magát egy vödör jeges vízzel, az három embert kihívhat, akik szintén leöntik magukat egy vödör jeges vízzel és pénzt adományoznak az ALS-alapítványnak. A nem mindennapi kezdeményezéshez számtalan külföldi és magyar híresség csatlakozott – legutóbb VV Aurelio, aki péntek délután töltötte fel a videóját a legnagyobb közösségi oldalra. Soha az életben nem találjátok ki, hogy kiket hívott ki. Nem, nem szívszerelmét, VV Zsófikát, és nem is valamelyik volt villatársát. Dobpergés: Orbán Viktor miniszterelnököt, Gyurcsány Ferencet és Ganxsta Zolee-t. Tette mindezt egy szál alsógatyában, amin egy – számunkra értelmezhetetlen – piros valami lóg. Mára be lehet zárni az internetet.

Az ALS az akaratlagosan mozgatható izmokat beidegző agyi és gerincvelői mozgató idegsejtek pusztulásával járó végzetes betegség – a beteg végül teljesen elveszíti mozgásképességét, majd a légzőizmai sem működnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top