Sztárok

Danics Dóra legyőzte a félelmét – videó

Danics Dóra a legújabb videoklipjének forgatása kedvéért még az egyik legnagyobb félelmét is hajlandó volt legyőzni.

Na, ezek után mondja valaki, hogy Danics nem tesz meg mindent a siker érdekében. Az X-Faktor első női győztese – mint az a Reflektor videójából kiderül – világéletében tériszonyos volt, a magasságtól való félelme pedig az idő előrehaladtával sem múlt el, éppen ezért meglehetősen izgult a klipforgatás előtt. Azt egyébként már korábban sejtettük, hogy Bach Szilvia lánya készül valamire, a közösségi oldalán ugyanis ilyen-olyan módon folyamatosan tájékoztatta a rajongóit arról, hogy nagy meglepetéssel készül.

Aztán nem is olyan régen egy érdekes fotót posztolt magáról, megkeresésünkre pedig el is árulta a nyilvánvalót, vagyis hogy videoklipet készít. “Épp egy nagyon izgalmas és különleges forgatáson vagyok, most készítjük a videoklipet a második saját dalomhoz. Egyelőre még nem szeretném az összes lapomat kiteríteni, de annyit elmondhatok, hogy a dalt édesanyám, Bach Szilvia jegyzi” – mondta akkor Dóra, aki kis hezitálás után végül csak leugrott (na jó, inkább leesett) a néhány méter magas emelvényről. Mindenki nyugodjon meg, az énekesnőnek nem lett baja, puhára érkezett, de ha esetleg valaki mégis kételkedne a videót megnézve maga is meggyőződhet minderről:



Győrben koncertezik Tom Jones! A legendás énekes péntek délután érkezik Magyarországra, és szombaton este lép fel a győri 4Évszak Fesztiválon. Részletek a Hír24 oldalán!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top