Sztárok

Madonna szakított a 26 éves pasijával

A vakációról zavarta haza Madonna a fiatal pasiját.

A US Weekly értesülései szerint, Madonna szakított 26 éves Timor Steffens nevű pasijával, mindössze néhány nappal az 56. születésnapja előtt. A különválásra a vakáción került sor, az énekesnő és gyermekei, valamint Timor ugyanis Európába utaztak nyaralni.
A pár augusztus 2-án érkezett Dél-Franciaországba, de kilenc nappal később, Rocco (az énekesnő idősebb fia – a szerk.) születésnapján, Madonna megkérte szerelmét, hogy pakoljon, és lépjen le – írja a magazin.

A szépfiú így már nem tartott egykori kedvesével Spanyolországba. “Ez soha nem volt egy komoly kapcsolat, és Madonna nem volt szerelmes Timorba. Új albumon dolgozik, most ballagott el a lánya a suliból, nem tud most mással foglalkozni” – nyilatkozta az énekesnő egyik barátja  a lapnak.

“Persze van korkülönbség köztem és Madonna között, de ezt én nem is veszem észre… Mindig is idősebb barátnőim voltak, szeretem őket, és sokat tanulok tőlük” – ecsetelte korábban Timor a Daily Mirrornak.

Erről csak egy dolog jut eszünkbe: blablabla.

Madonna szakított a 26 éves pasijával

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top