Sztárok

Dukai Regina rápihen a Sztárban Sztárra

Dukai Regina Ciprusra utazott – az útnak nem kedvesével, Feczesin Róberttel, hanem az egyik barátnőjével vágott neki.

Mint arról korábban beszámoltunk róla, hamarosan kezdődik az egyik kedvenc műsorunk, a Sztárban Sztár második évada, ahol egyik híresség sem az, akinek látszik. Az idei mezőny elég erősre sikerült, a csatorna olyan neveket szerződtetett, mint Keresztes Ildikó, Hevesi Tamás, vagy épp Dukai Regina. A glammodellről mindenki tudja, hogy jó az énekhangja, ezt legutóbb az Animal Cannibals-es fiúk oldalán is bebizonyította a Nekem mindegy című dalban. Dukai nagyon örül a felkérésnek, mielőtt azonban elkezdődik a hajtás, még gyorsan elutazott kikapcsolódni egyet. A modell-műsorvezető a közösségi oldalán tett közzé egy képet, így számolt be a követőinek arról, hogy – igaz, csak rövid időre – elhagyja az országot.

Ezt olvastad már? Ördög Nóra ismét klaviatúrát ragadott, s blogjában leírta, hogy sikerül helytállnia kétgyermekes édesanyaként – részletek a Hír24 oldalán!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top