Sztárok

Túlhajtja magát Vastag Csaba

Folyamatosan koncertezik, színházban játszik, és új projekteken dolgozik – Vastag Csaba számtalan dolgot csinál egyszerre.

A hazai X-Faktorok történetének egyik legsikeresebb versenyzője (aki a legtöbb fellépéssel büszkélkedhet) mindent csinál, egyetlen dolgot kivéve: nem pihen. “Nagyon sokat dolgozom, sűrű hetek és hónapok vannak mögöttem, de nincs okom panaszra, ugyanis minden percét élvezem. Jó érzés, hogy mind a koncerteken, mind pedig a színházban visszaadhatom az embereknek azt a szeretetet, amit tőlük kaptam. Pihenésre, lazításra mostanában nincs túl sok időm, nyaralni sem voltam. Télen talán be tudok iktatni néhány szabadnapot, de akkor sem leszek szomorú, ha esetleg máshogy alakulnak a dolgok” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak az énekes.

Túlhajtja magát Vastag Csaba

Csaba nemrég Casanova szerepében debütált, egyes vélemények szerint a “nők cukra”-ként emlegetett énekes-színész kisujjból kirázta a szerepét. “Amikor az ember kimondja, hogy Casanova, valahogy rögtön csak az jut eszébe, hogy egy férfi, aki minden létező hölgyet meg akar hódítani – valljuk be, ez egy sztereotípia, Casanova ennél jóval több. A darab mélyebb, komolyabb tartalommal bír, mint az elsőre sokan gondolnák, Casanova személyiségének fejlődéséről, egy belső utazásról szól, amelynek végén sokkalta jobb ember lesz, mint amilyen előtte volt. Minderről egyébként azon barátaim is meggyőződtek, akik eljöttek, és megnézték az előadást: kivétel nélkül mind azt mondták, hogy teljesen mást kaptak, mint amit vártak – pozitív értelemben” – mesélte Csaba, aki augusztus 20-án Velencén bújik újra Casanova szerepébe. Az X-Faktor első szériájának nyertese végezetül azt is elárulta, hogy az előadás után egy nappal ugyanezen helyszínen ad majd különleges koncertet a rajongóinak.

Túlhajtja magát Vastag Csaba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top